Tanfolyamok, tematikák

Elsősegélynyújtó és reanimációs tanfolyam tematikája
A gyakorlattal összekötött képzést Tóth Tibor a Magyar Vöröskereszt munkatársa tartotta a DOWN Alapítvány ügyfelei és munkatársai számára. A tematikát az alapítványban szervezett tanfolyam alapján Vámos Magdolna egészségügyi auditor készítette el.
Dohányzásról leszoktató program tematikája
Az Alapítvány évek óta küzd a dohányzás ellen. Budapest, 2014. június 3-án új lendülettel kezdett a ügyfelei és munkatársai egészségéért harcolni egy professzionális program alapítványi bevezetésével. A programot az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet, Dohányzás Leszokás Támogatási Módszertani Központ bocsátotta az alapítvány ügyfelei és munkatársai rendelkezésére. A bevezető előadást Kiss Laura, pszichológus ás Tóth Eszter, pszichológus, a Módszertani Központ munkatársai tartották a program első összejövetelén a Lágymányosi Foglalkoztatási Centrumban. Az alapítvány részéről Vámos Magdolna egészségügyi auditor szervezte meg a programot. A leszoktató program részletes tematikája olvasható ezen az oldalon.