Az alapítványról

Történet
Felépítés, működés
Az Alapítvány kuratóriuma
A Down Alapítvány Kuratóriuma jelenleg 10 tagú. Az elnök Dr. Gruiz Katalin. Három fő felügyelő bizottsági tag van.
Munkatársaink
Az Alapítvány munkatársainak bemutatkozásán kívül az egyes feladatkörökről készült leírást is megtalálhatják ezen az oldalon.
ÜGYFELEINK
Elsősorban szolgáltató alapítványnak tartjuk magunkat, így azok, akiknek a szolgáltatásokat nyújtjuk az Ügyfeleink. Ügyfélkörünk legszélesebb rétege a sérült, fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű emberek és családjaik. Az személyközpontú szolgáltatásokat igénybe vevő gyerekeken és felnőtteken kívül az őket segítő, támogató, oktató, rehabilitáló vagy gyógyító szakembereket is ügyfeleinknek tekintjük, hiszen számukra is nyújtunk szolgáltatásokat, elsősorban oktatást, továbbképzést vagy támogatott foglalkoztatást. Egy kicsit az ügyfeleink közé soroljuk azokat az ügyintézőket és szolgáltatókat is, akik igénybe veszik szemléletformáló képzéseinket, érzékenyítő tréningjeinket.
Mindenszentjeink
Ezen az oldalon azokról a munkatársainkról és ügyfeleinkről emlékezünk meg, akiknek hozzánk kötődött a sorsa, de ma már nem lehetnek velünk.
Barátaink
Társszervezeteink, együttműködő partnereink
Támogatóink, szponzoraink
MUNKALEHETŐSÉGEK AZ ALAPÍTVÁNYON BELÜL
EBBEN A MENŰPONTBN AZ AKTUÁLIS DOWN ALAPÍTVÁNYI ÁLLÁSHIRDETÉSEKET TALÁLJA AZ ÉRDEKLŐDŐ.
Önkéntesség a Down Alapítványban
Segíteni akarsz? De nem adomány formájában támogatnád a fogyatékos embereket, hanem személyesen szeretnél dolgozni velük vagy értük? Jelentkezz önkéntesnek a Down Alapítványhoz! 22 helyszínen 300 értelmi fogyatékos gyermek és felnőtt várja a segítséget, egy mentort, egy külső kapcsolatot, egy ráérő támogatót, aki szebbé varázsolja az életüket.
RÓLUNK ÍRTÁK