MUNKALEHETŐSÉGEK AZ ALAPÍTVÁNYON BELÜL

Alapítványunkban 350 munkatárs dolgozik. Mindig van üresedés, így szinte folyamatosan veszünk fel új dolgozókat.

Szociális munkás, gyógypedagógus, felnőttképző, egészségügyi szakember  adja tevékenységünk gerincét a bentlakásos és nappali szolgáltatásokban.

Számtalan segítő és foglalkozásvezető munkatársat foglalkoztatunk az alapítvány szolgáltató centrumaiban.

Kiterjedt technikai stábot működtetünk, ezermesterek, szállítmányozók, konyhások, takarítók, kertrendezők közreműködésével.

Az adminisztráció is számtalan embert foglalkoztatását kívánja: irodavezetők, gazdasági munkatársak, ügyintézők, kézbesítők, iratrendezők gondoskodnak az alapítvány egységes adminisztrációjáról.

Szociális foglalkoztatóinkban 100-hoz közeli létszámmal  dolgozunk, elsősorban kézműves műhelyekben vagy az épületek, a háztartások, az adminisztrációs irodák kiszolgálásában.

Rehabilitációs foglalkoztatás keretében az összes eddig említett munkatípusra, feladatra várjuk a jelentkezőket.

A konkrét hirdetéseket  egyenként is olvashatja részletesen a felelős telefonszámával, elérhetőségével.

ÁLLÁSHIRDETÉS / MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ MUNKAVÁLLALÓK RÉSZÉRE
ÁLLÁSHIRDETÉS MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ MUNKAVÁLLALÓK RÉSZÉRE A Down Alapítvány széleskörű tevékenységi körrel működő egészségügyi és szociális intézmény, mely budapesti intézményeibe (X., XI., VI. ker.) – gondozóház, átmeneti otthon, lakóotthonok stb.- keres részmunkaidős munkakörökbe kizárólag megváltozott munkaképességű munkavállalókat minimum 1 éves szakmai tapasztalattal.