KÉR, azaz könnyen érthető kiadványok

A kiadványokkal tartalmilag azonos vagy nagyon hasonló vetíthető előadások a KÉR főmenű alatt találhatóak: "KÉR Kiadványok" címen.

A betegek jogai KÉRúj Office presentation icon A betegek jogai - 30 dia (1.5 MB)
Hogyan intézzük ügyeinket?
Hivatalos ügyek intézése hivatalokban és szolgáltatóknál. Ehhez ad segítséget a kis könyv, mely könnyen érthető formában íródott. Ezt a könnyen érthető füzetet bárki megkaphatja, aki ezen az e-mail címen kéri: down@downalapitvany.hu. Kiadta: Down Alapitvány, Budapesten, 2014-ben.
A betegek jogai
A betegek jogait foglaljuk össze ebben a kis könyvben. A könyvecske könnyen érthető formában íródott. A könyvecskéből bárki kaphat, aki erre a címre ír: down@downalapítvany.hu. A könyvecskét kiadta: Down Alapítvány, Budapest, 2014
Banki ügyintézés
Könnyen érthető könyvecske a bankszámlanyitásról, bankkárty igénylésről, bankkártyás fizetésről, pénzügyeink intézéséről szól. A könyvecske könnyen érthető formában íródott. A könyvecskéből bárki kaphat, aki erre a címre ír: down@downalapítvany.hu. A könyvecskét kiadta: Down Alapítvány, Budapest, 2014.
Munkavédelem bőrdíszművesek részére
Munkavédelmi sorozatunk azoknak szól, akik műhelyekben, kertben, konyhában dolgoznak. Aki dolgozik, annak munka közben is figyelnie kell saját és munkatársai egészségére, testi épségére. Meg kell előzni a sérüléseket, a baleseteket. Ehhez nyújt segítséget ez a könyvsorozat. A bőrműves műhelyekben dolgozóknak készült munkavédelmi segédanyag könnyen érthető formában íródott (KÉR). A könyvet bárki megkaphatja, aki ezen az e-mail címen kéri: down@downalapitvany.hu (link sends e-mail). A könyvecskét kiadta: Down Alapítvány, Budapest, 2014.
Munkavédelem konyhai kisegítők részére
Munkavédelmi sorozatunk azoknak szól, akik műhelyekben, kertben, konyhában dolgoznak. Aki dolgozik, annak munka közben is figyelnie kell saját és munkatársai egészségére, testi épségére. Meg kell előzni a sérüléseket, a baleseteket. Ehhez nyújt segítséget ez a könyvsorozat. A konyhai kisegítőknek készült munkavédelmi segédanyag könnyen érthető formában íródott (KÉR). A könyvet bárki megkaphatja, aki ezen az e-mail címen kéri: down@downalapitvany.hu (link sends e-mail). A könyvecskét kiadta: Down Alapítvány, Budapest, 2014.
Munkavédelem kertészeti dolgozók részére
Munkavédelmi sorozatunk azoknak szól, akik műhelyekben, kertben, konyhában dolgoznak. Aki dolgozik, annak munka közben is figyelnie kell saját és munkatársai egészségére, testi épségére. Meg kell előzni a sérüléseket, a baleseteket. Ehhez nyújt segítséget ez a könyvsorozat. A kertész tanulóknak és kertgondozóknak készült munkavédelmi segédanyag könnyen érthető formában íródott (KÉR). A könyvet bárki megkaphatja, aki ezen az e-mail címen kéri: down@downalapitvany.hu (link sends e-mail). A könyvecskét kiadta: Down Alapítvány, Budapest, 2014.
Illik- nem illik- A közlekedés illemtana
Közlekedés- utazás- szórakozás illemtana.