Információk

HÍREK
Az Esély című műsor ismét fókuszba helyezte a Soprtcentrumot, s ily módon figyelmet kapott az alapítványban folyó sporttevékenység és tehetséggondozás. Ebben a filmben Janzsó Cili zumba óráit mutatják be. Érdemes megtekinteni a kisfilmet, mert a zumbázók felszabadultságával azonosulhatunk, illetve szép metszetet kapunk az alapítvány munkájáról. Ezen a linken bővebben: http://www.mediaklikk.hu/video/esely-2017-01-14-i-adas-7/
Videók
Termékek
A Down Alapítványban folyó foglalkoztatás egy része kézműves műhelyekben folyik, ahol egyedi termékeket állítanak elő. 150 fő dolgozik ezekben a műhelyekben, egyedi képeslapok, bőrműves termékek, kerámia, ékszer, lakásdekoráció, használati tárgyak előállításán.
Sorsok, családok
Sajtóközlemények
Közérdekű hirdetmények
Közérdekű címek
Kiadványok, publikációk, konferenciák
Fotók
25 éves a Down Alapítvány
Videó-hírmagazin
A Down Alapítvány 2018-tól havi videómagazinban is beszámol az alapítványban történtekről. A hírértékű események mellett egy-egy tevékenységet, szakmai megoldást is bemutatunk "kiemelt hír"-ként. A videómagazint Szirmai Norbert készíti, a híreket Gruiz Katalin válogatja, bemondóként pedig ügyfeleink szerepelnek. A Down Videómagazinokat elérheti erről az oldalról, vagy közvetlenül az alapítvány YouTube felületéről: https://www.youtube.com/results?search_query=downalapitvany.