Murányi Sándor

Szeretett kollégánk Murányi Sanyi, gépkocsivezetőnk, 10 évig irányította a kocsikat, a szállítást az alapítványban.

Sanyi 2008. március 04-től dolgozott az alapítványnál, kezdetben, mint személyszállító. Nemcsak kolléga, megbízható munkatárs volt, hanem sokaknak az alapítványban igazi barátja. Mindenkit és mindent ismert az alapítványban és észrevétlenül igazgatta, szervezte a napi élet szállításhoz kapcsolódó eseményeit.

Sanyi empátiájával, gondoskodásával ügyfeleinket is megtisztelte. Kollégaként pontos, megbízható, munkaidőn túl is segítőkész volt. Nem az óráját nézte, hanem azt leste, hol tud segíteni. Nem volt olyan kérés, amivel bármikor ne fordulhattunk volna hozzá és azt ne teljesített volna.

Halála nagy űrt hagyott maga után, most még inkább pótolhatatlannak érezzük személyét, hiányzik elhivatottsága, lelkesedése, melyet hosszú időn át viselt betegsége ellenére mindvégig megmaradt.

Kedves Sanyi, köszönjük a velünk töltött éveket!

Murányi Sanyi