SZJA 1%

Köszönetnyilvánítás

A Down Alapítvány Kuratóriuma ezúton mond köszönetet azon Támogatóinknak, akik a 2021. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogatták céljainkat.

Az 1%-os felajánlásokból befolyt támogatást elsősorban a Down-szindrómás babák komplex fejlesztésére fogjuk fordítani. A befolyt összeg felhasználásáról a későbbiekben a 2022. évi közhasznúsági jelentésünkből tájékozódhatnak.

A Down-szindrómával született babák és felnőttek fejlesztése és támogatása érdekében reméljük, hogy a következő évben is számíthatunk támogató segítségükre.

Köszönjük szépen!


Down-szindrómás kisbabáknak segíthet adója 1%-ával

Ha időben elkezdjük a Down-szindrómás babák komplex fejlesztését, ők is teljes életet élhetnek, felnőttként lehet munkájuk, önálló életük.

ADÓSZÁMUNK: 18005282-1-42

Ugye járhat majd iskolába? – kérdezik gyakran a Down-szindrómás kisbabák szülei. A korai fejlesztésnek hála ma már gyakran igen a válaszunk!

Ahhoz, hogy felnőttként a Down-szindrómás gyerekeknek is esélyük legyen az önálló és boldog életre, minél előbb el kell kezdeni fejlesztésüket. A Down Alapítvány Korai Fejlesztőjében ingyenesen segítünk évente 150 kisgyermeknek és szüleiknek. Egyéni és csoportos mozgásfejlesztéssel, tanácsadással támogatják gyógytornászaink a családokat.

Adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogathatja ezt a munkát! Ehhez csak a bevalláshoz mellékelt nyilatkozatot kell kitöltenie adószámunkkal.

A hozzánk járó gyermekek később nagy eséllyel integrált óvodába, iskolába járhatnak, megtanulhatnak írni és olvasni, számolni, elsajátíthatnak egy szakmát: szinte teljesen önálló életet élhetnek.

Ahhoz, hogy a Down Alapítvány Korai Fejlesztője továbbra is hetente 150 gyermeket fogadhasson, az Ön segítségét kérjük!

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Down-szindrómás babáknak az önálló és boldog élet megteremtéséhez!

Így segíthet: május 20-ig adóbevallásán tüntesse fel adószámunkat (18005282-1-42), vagy a letölthető nyilatkozatot kitöltve juttassa el az adóhatósághoz!

FONTOS!

Mostanra sokunknak már a NAV készíti el a bevallását. Ebben az esetben nem kapunk külön tájékoztatást az 1%-leadásáról. Emiatt az 1%-os ívet a bevallásból a NAV lakhely szerint megfelelő címére adószámunk megadásával vagy ügyfélkapun keresztül május 20-ig kell külön leadni.

Fontos továbbá, hogy a NAV adatbázisában, a támogatható szervezetek listájában az alapítvány teljes neve szerepel. Kérjük ezért a következő képpen keressen minket: "Az Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítvány"!

Számítunk a segítségére, akkor is, ha a NAV tölti ki a bevaláását!


Hiszünk abban, hogy a szülőket is be kell vonni a fejlesztésbe, hiszen a nálunk tanult gyakorlatokat otthon végezve megsokszorozhatják a fejlesztés hatékonyságát.

 „A Korai Fejlesztő egy fantasztikus hely! Itt hisznek a gyerekekben, és megpróbálnak belőlük minél többet kihozni. Ez lelket önt belénk, szülőkbe is!”

Online adományozás itt:
http://adomany.downalapitvany.hu/user/donation