Programok, Események

A Down-szindróma világnapján zenés, táncos figyelemfelkeltő flashmobot tartottunk a főváros, V. kerületi Deák téren.

Alapítványunk egyik megváltozott munkaképességű munkatársának, Petrán Daninak a videója, amit az alapítvány a Down-szindróma világnapi közös, zenés ünnepi műsorán (2024.03.25-én) készített a Zuglói Civil Házban.

A Magyar Posta Zrt. 2022. júniusában, három alkalommal, az ország három régiójában (kelet, központ, nyugat) a cég dolgozóinak és családjaiknak nagy családi rendezvényt tart. Számos programmal, játékkal és piknik kosarakkal várják a kicsiket és a nagyokat.

A rendezvénysorozaton több alapítvány is képviseli magát. A Down Alapítvány egy kiállítással a Fotóterápiás Művészeti Műhelyének képeiből és Janzsó Cili zumba foglalkozásaival. Cili napi három alkalommal tart táncos mozgást az érdeklődőknek.

Tavalyi video a Group'n Swinges fellépésről: Janzsó Cili zongorázik, a Nemadomfel gospel kórus énekel és az alapítvány hastánccsoportja zárja a frenetikus előadást.

Cili két számot zongorázik a rózsa jegyében:

- Nyílik még a sárga rózsa és

- Ha én rózsa volnék

A Nemadomfel Gospel Kórus is beszáll, majd a Sarokház hastáncosai, Molnár Ferkó dobszólója és persze a Group'n Swing fantasztikus zenészei....

Ezt a koncertet már hagyományosn minden évben megrendezi a Group'n Swing Együttes a  Down Alaptvánnyal együtt, a Down Alapítvány javára.