Korai Fejlesztő Központ

Nem szeretjük a "segítünk" szót, de van, amikor erre van a legnagyobb szükség!

Köszönjük 1 %-át! Boldog család: együtt, mosoly, inklúzió, életminőség, munka, álmok és célok.

Az M1 Esély 2024. június 08-i adásában riportot láthattak a Down Alapítvány Korai Fejlesztő Központjának 20. nevelési éve alkalmából tartott születésnapi eseményről. Az ünnepi rendezvényen nagyon sok egykori és jelenlegi gyermek és család vett részt, és ott voltak azok, akik megálmodták és létrehozták az intézményt.

Mesterséges intelligencia segítségével megalkotott klipp, amelyet Száraz Ferenc - aki egy Down-szindrómás kisfiú édesapjaként mindennap tapasztalja a befogadás jelentőségét, feleségével Down Dadák, a több mint 30 éves Down Alapítvány önkéntes munkatársai -, és az innovatív AI kutató Brillmann Zsolt hozott létre.  Közös munkájuk során született meg a dal, ami a 2024-es Down-szindróma világnapra készült el.

Én is... (2.rész): Segítsen, hogy segíthessünk! A korai fejlesztés segít, hogy mindenben még ügyesebb legyek, és később én is segíthessek! Az 1 % is sokat számít! 

Én is... (1.rész): Segítsen, hogy segíthessünk! A korai fejlesztés segít, hogy mindenben még ügyesebb legyek, és később én is segíthessek! Az 1 % is sokat számít! 

Az Esély 2023.03.25-i adásában riportot láthatnak a Down-szindróma Világnapjához kapcsolódóan a Down Alapítvány Korai Fejlesztőjében folyó munkáról.

A riport 05:08-nál indul.