9.TV − Sansz Esélyegyenlőségi Magazin filmjei

A Sansz TV legújabb műsorának első riportja Nagyhajú Mihály szájjal festő ügyfelünkről szól, ahol a riport készítői bemutatják, hogy milyen Misi élete a fekvőkocsihoz kötve.

A Sansz Magazin 2019.május 27-i adásában (első riport) ellátogathatunk a Kőbányai Esélyegyenlőségi napra, ahol különböző sportfoglalkozásokon vehettek részt ügyfeleink.

Mit tehet a szülő, ha Down-szindrómás gyermeke születik? Kihez fordulhat segítségért? Talán a sorstársak adhatják a leghitelesebb válaszokat a kérdésre.

2019.04.11-14. között Sorstárs Segítő képzés volt Jánoshalmán, ahová ellátogattak a Sansz Esélyegyenlőségi Magazin munkatársai. 

"Művészet az emberért" kiállítás nyílt az ELTE TÁTK Szociális Munka Tanszékén fogyatékkal élő és hajléktalan művészek alkotásaiból.

A kiállításról készült összeállítás a műsor második riportja, 6:30-nál kezdődik.

A Sansz Esélyegyenlőségi Magazin legújabb számának első riportjában láthatjátok, hogy milyen volt, amikor ügyfeleink egy rendhagyó edzésen jártak a Fradi kézilabdás lányainál.

A SANSZ TV legújabb műsorában riportot láthattok Dobray György filmrendezővel, a Ketten című dokumentumfilm rendezőjével.

A Ketten című dokumentumfilm a Down Alapítvány egyik lakóotthonában támogatott életvitelt folytató fiatal pár (Cili és Marci) életéről készült.

A Sansz Esélyegyenlőségi Magazin legújabb számában megismerkedhettek Tóth Sára táncterapeutával, aki időseknek és fogyatékos embereknek segít táncóráival. A Down Alapítvány Rehabilitációs és Sportcentrumbán is tart órát az Alapítvány ügyfeleinek.

A Sansz Esélyegyenlőségi Magazin legújabb számában megismerkedhettek 3 fiatal ügyfelünkkel, akiknek sikerült elhelyezkednie a nyílt munkaerőpiacon.

 

Fotó és művészetterápiás gyermekeink, és felnőtteink munkájábó 2018. szeptember 6-án kiállítás nyílt a Kolta Galériában.

A kiállítás címe Janzsó Cili egyik versének sora: „...ha az égre nézek, messzelátó vagyok..."

A Sansz Esélyegyenlőségi Magazin legújabb műsorában Szirmai Norbert elkalauzol minket a kiállítás megnyitójára és bemutatja az összes kiállított alkotást.

Meghallgathatjuk Beke László művészettörténész gondolatait a művekről, valamint a fotó- és művészetterápiáról.

Zumba a Down Alapítványban

A zumbaórákat Janzsó Cecília tartja a Down Alapítvány intézményeiben:

SANSZ TV videója: https://www.youtube.com/watch?v=gJYOACmxvTo

Ha érdekel ez a téma, ezt is nézd meg: 
https://www.nlcafe.hu/eletmod/20170130/down-szindroma-zumba-onallo/

Janzsó Cecília zumbaórákat tart a Down Alapítvány különböző intézményeiben.

Az NL Cafe riportere így ír erről: