Van segítség!

Szerző(k)
Gruiz Katalin
Megjelenési adatok
Down Alapítvány Kiadó
Megjelenés éve
2014
Kedves Szülők, kedves Rokonok, kedves Barátok!
Világra jött egy kisbaba. Egy kisbaba, aki más, mint akit szeretetteljes tervezgetéssel vártak és elképzeltek. Egy kisbaba, akinek több segítségre van szüksége,mint egy átlagos kisbabának.
De a lényeg az, hogy megszületett a gyermekük, akihez szívből gratulálunk, ésbiztosak vagyunk benne, hogy sok boldogsággal és gyengédséggel fogja Önöketmegajándékozni!
Önök most érthető módon kétségbe vannak esve, el sem tudják képzelni, mi leszezután, hogyan fog alakulni életük, hogyan fognak megbirkózni a nehézségekkel.Az elkövetkező napokban rengeteg kérdés fog felmerülni Önökben gyermekükkel és jövőbeni életükkel kapcsolatban.
Ezekre a kétségbeesett kérdésekre vannak válaszok. Reményt adó válaszok sorstársaktól, szakemberektől. A következő néhány oldalon szeretnénk minél több információt adni Önöknek a veleszületett rendellenességekről és azokról a segítőszervezetekről, melyek várják az Ön hívását, hogy segíthessenek. Segítsenek információval és segítsenek fájdalmuk és bánatuk elviselésében.
A kisbabánk másságának tudata fájdalmas. Ezt mindenki átéli, akinek sérültgyermeke születik. Önök azonban lépésről lépésre fel fognak nőni új feladatukhoz és olyan világot fognak megismerni, amely új színben tünteti fel az életüket, sorsukat, maguk és családjuk jövőjét.
Meg fogják ismerni egy-egy mosoly értékét, az önzetlen segítség szépségét és a ragaszkodás legszebb megnyilvánulásait. Segítőkész emberekkel fognak találkozni és sorstársakkal, akik átélték ugyanazt, amit most Önök. Tudniuk kell, hogy nincsenek egyedül!