Meghívó a ValueAble díjátadóra

2019. 03.

2019. március 21-én, a Down-szindróma világnapján tartja a Down Alapítvány az első hazai Valueable díjátadó ünnepséget. Az eseményen az Erasmus+ program keretében megvalósuló ValueAble Hálózat első két hazai vendéglátó partnerének adjuk át a ValueAble védjegyet.

 

A BB'z Bar & Grill a Valueable védjegy arany fokozatát veheti át, mivel jelenleg egy Down-szindrómás munkavállalót foglalkoztat inkluzív keretek között, korábban még egy Down-szindrómás fiatalnak biztosítottak gyakornoki lehetőséget. Ezenfelül a ValueAble projekt nagyköveteként ajánlották a hálózathoz való csatlakozást más vendéglátó munkáltatók számára, így indult együttműködésünk a Caviar & Bull étteremmel.

A Caviar & Bull étterem a Valueable védjegy ezüst fokozatát veheti át március 21-én, mivel jelenleg egy értelmi fogyatékos munkavállalót foglalkoztatnak inkluzív keretek között, ezenfelül korábban még egy Down-szindrómás ügyfelünket alkalmazták, illetve jelenleg is gyakornoki lehetőséget biztosítanak egy értelmi fogyatékos munkavállaló számára.

 

Az eseményen a projekt bemutatását és a védjegyek átadását követően egy kis fogadás keretében lesz lehetőség a munkahelyi inklúzióban résztvevő ügyfeleinkkel, munkatársainkkal és partnereinkkel beszélgetésre, tapasztalatcserére.

 

Időpont: 2019. március 21. 16:00

Helyszín: BB'z Bar & Grill, 1075 Budapest, Király utca 15.

 

Sajtótájékoztatót is tartunk 17:00-tól, a sajtó képviselőit is vendégül látjuk!

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Részvételi igényüket, kérjük, jelezzék a szabo.alexand [at] gmail.com emailcímen vagy a következő regisztrációs felületen: https://goo.gl/forms/E5Z9cQyEy6AEC3ZH2