Utófelmérés eredménye

A Könnyen érthető hulladékcsökkentés workshopon, bemutatón, és érzékenyítő napunkon kitöltött feladatlapok eredményét összesítettük.

Mint a fenti táblázatból látható, az utófelmérést közel 80-80 fő töltötte ki két csoportban: felnőtt értelmi fogyatékos személyek, akik a projekt ideje alatt felkészítésben és a témához kapcsolódó programokban vettek részt a hulladékcsökkentés átfogó témáját illetően, valamint normál fejlődésű iskolások csoportja, akik felkészültségét nem ismerjük.

Az eredményekből látszik, hogy a hibákat tekintve a felnőtt fogyatékos személyek tendenciózusan jobban teljesítettek a kérdőíven. 74 hibátlan választ adtak a gyerekekkel szemben, akik 64 hibátlan tesztlapot adtak be.

A felmérés tekintetében az iskolás csoport összevethető a felnőtt értelmi fogyatékos csoporttal és konklúzióként levonható, hogy jobban teljesített, tehát helyesebb ismeretekkel rendelkeztek a fogyatékos emberek, mint az iskolások.

CsatolmányMéret
PDF icon Utófelmérés.pdf687.28 KB